Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов ще бъде на посещение в Тирана на 4

...
Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов ще бъде на посещение в Тирана на 4
Коментари Харесай

Борисов заминава утре за Тирана

Снимка Булфото

Премиерът Бойко Борисов ще бъде на посещаване в Тирана на 4 юни. Той ще организира среща с министър-председателя на Албания Еди Рама, която ще бъде последвана от пленарни диалози. Ще бъдат разисквани разговорът и съдействието сред страните от района за реализиране на прогрес по пътя на европейската интеграция на страните от Западните Балкани,съобщиха от държавната осведомителна работа, представена от вести.бг.

По време на визитата си българският министър-председател ще взе участие в среща по Процеса Акаба по въпросите на Балканите, както и в конференция, отдадена на битката с насилствения екстремизъм, дружно с премиера на Албания Еди Рама и краля на Йордания Абдулла II.

Процесът Акаба съставлява поредност интернационалните срещи, инициирани за пръв път от краля на Йордания Абдулла II през 2015 година Тяхната цел е поддържане на интернационалната и районната съгласуваност и съдействие в битката с тероризма, екстремистките идеологии и радикализацията посредством изчерпателен метод. Срещите са част от самодейностите на крал Абдулла II за определяне на контакти с разнообразни страни по света, за координацията на антитерористичните дейности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР